AMPA – Qui Som?

L’AMPA és l’associació, formada per tots aquells pares i mares de la nostra escola, que vulguin formar-ne part. El nostre objectiu és poder donar suport a la nostra escola en tot allò que pugui necessitar i organitzar diferents activitats perquè la nostre canalla, i també nosaltres pares i mares, puguem sentir nostre el Timbal i així gaudir plegats d’aquesta etapa tan especial al costat dels nostres petits/es.

Entre d’altres coses, som els encarregats d’organitzar i subvencionar la festa de final de curs per tots els nens i nenes, i ens esforcem per donar-li vida a la imatge de l’escola, la nostra estimada geganta Timbaleta, traient-la a passejar i a ballar pels carrers del nostre poble a tots als actes i festes possibles. El darrer curs, per celebrar el desè aniversari de l’escola, vam fer samarretes per a grans i petits amb la seva imatge, i fins i tot vam reeditar un conte sobre ella i la nostra escola. Podeu veure tot això a l’apartat Timbalitza’t i si us interessen, podeu demanar-les a secretaria o nosaltres directament.

L’AMPA està oberta a tothom i qualsevol  pregunta, suggeriment o comentari que vulgueu aportar serà benvingut! De tots ells surten les millors idees que fan tirar el nostre projecte endavant i donen la raó de ser a l’associació. Per suposat, també estarem encantats de poder comptar amb la vostra col·laboració, formant-hi part activa de la junta i participant de les nostres reunions.

Per a qualsevol cosa ens podeu trobar cada dia, per les aules deixant o recollint als nostres fills o podeu contactar amb nosaltres a través del nostre mail: ampatimbal@gmail.com.