Atelier

L’Atelier és un espai pensat per oferir oportunitats a l’infant per enriquir la seva creativitat a través de diferents propostes educatives i artístiques gràcies a una gran varietat de materials.
L’aula està dividida en tres racons ben diferenciats: experimentació, plàstica i llums i foscor. Cadascun d’aquests racons està pensat per investigar, experimentar i manipular.
Racó d’experimentació: Es tracta d’un espai on els infants poden explorar a través de tots els sentits diferents materials (elements naturals, elements de la vida quotidiana…), descobrint diferents textures, olors, colors… L’infant troba així una resposta a la seva acció, i això ajuda a descobrir i aprendre nous coneixements.

Racó de pintura: Els infants poden gaudir de l’art plàstic, expressant lliurement les seves emocions, sensacions,… mitjançant diferents tècniques i materials.

Racó llum i foscor: A través d’aquest espai l’infant pot desenvolupar les percepcions i emocions mitjançant les seves capacitats sensorials.  El fet d’experimentar amb llums, ombres i colors, provoca en l’infant el desig d’explorar, investigar el seu entorn, desenvolupant així la seva imaginació.

DESCOBRINT L’ATELIER