Bon dia!

Ja arriba l’últim dia , ja estem acabant el curs. És l’hora d’acomiadar-nos dels infant, dels petits que tornaran, i dels grans que començaran una nova etapa, però que sempre tindran aquí al Timbal un lloc en els nostres cors.

A les famílies dir-vos que aquesta és casa vostra, que hem construït una escola junts plena d’il·lusions i projectes. Donar-vos les gràcies per poder compartir l’educació i temps dels vostres fills i filles i per tot el temps que ens heu dedicat i hem compartit. (Una abraçada amb afecte al Xavi Vicient, per ajudar-nos a construir el Bloc, per la paciència que ha tingut amb nosaltres, per les seves idees,  i pel que ha suposat engegar el Bloc, del qual n’estem gaudint moltísim…, moltes gràcies Xavi !!!!! )

Gràcies AMPA, per donar-nos idees, per estar al costat de les famílies i l’equip, i fer possible els tallers, apostant sempre per les bones relacions, mil i mil Gràcies!!!

A l’equip no cal dir que han fet una molt bona feina, que han estat sempre al costat dels vostres fills i filles, i els han acompanyat en el seu creixement, donant eines per  potenciar l’ interès i la curiositat, transmetent estratègies que els permetran  ser autònoms, i potenciar la convivència, la igualtat i el respecte, des d’ una perspectiva d’infant competent.

Gràcies, Nieves, Carmen, Estefania, Lurdes, Diana, Gemma, Sonia, Cristina, Mª Jose, Montse, Mireia, Sandra, Xalta, Merche, Antonia, Gricelda i Carmen, vosaltres sou qui ho feu possible.

Així doncs m’acomiado amb molts bons record del curs perquè, per sobre de tot hi ha els infants, i aquests t’omplen de moments fantàstics, et fan riure i plorar, et fan dubtar, qüestionar i decidir. Et fan aprendre i reaprendre. I sobretot et fan estimar.

Que tingueu tots unes bones vacances!!!!! I aprofiteu per gaudir al màxim de les vostres criatures, que creixen molt ràpid !

vacances