Bon estiu classe verda!

Sempre us dic que els infants són el vostre tresor més preuat…Un tresor que ens confieu per poder acompanyar-vos en la tasca educativa. però avui si em pemeteu parlaré dels meus 18 tresors més estimats…Després de tres cursos sento al cor que també són una mica meus…Us explicaré que m’agrada aquesta feina perquè em permet la possibilitat d’aprendre cada dia, d’intentar millorar i d’envoltar-me de persones maravelloses: les meves companyes, tots els meus tresors i les seves increibles famílies. Gràcies per creure en la nostra feina i per fer-nos sentir sempre acompanyades en el nostre camí…Aquí us deixo algunes de les meves fotos preferides, només algunes perquè es difícil escollir entre tants moments que m’han regalat aquests tresors…

Bon estiu.

Accés per a tauletes i dispositius mòbils

22 de juliol de 2015