LA CLASSE VERDA SURT AL MERCAT!!

Bon dia!!

Aquest matí la Classe Verda ha fet una sortida al mercat a comprar fruites de la tardor. Ha sigut una passejada molt tranquil·la, relaxada i divertida. Durant el trajecte hem estat cantant i veient l’entorn que ens envoltava…

Els infants estaven molt orientats durant el trajecte i anaven comentant coses molt curioses com: “aquest bassal sembla un pallaso”, ” las banderas ( que veien als balcons) del barça”, “aqui en Can negre vivo yo”, ” el papa va a trabajar por aquí al tren”, ” la mama ha comprat aquí els cistells, però ja estan a casa!”… converses molt disteses i enriquidores per anar coneixent l’àmbit familiar de cadascú.

Un cop hem arribat al mercat hem anat a fer un volt. Hem sigut la sensació del moment, ja que tots els botiguers ens han sortit a dir “bon dia” i a saldur-nos. Quan hem arribat a la fruiteria, la botiguera ens ha posat una bossa de castanyes i mandarines, on els infants han col·laborat a ficar-los. També ens ha regalat una carbassa per l’aula!!!

Un cop ja hem acabat hem tornat a desfer el camí i hem parat a menjar mandarienes a Can Negre, on sabeu què? la Martina i el Thiago s’han trobat al seu germà Adriàn d’excursió!! Quina alegria els hi ha donat!

Hem arribat a l’escola a punt per rentar i dinar. Hem vist que tenien gana i l’hora del dinar la conversa estrella era la sortida al Mercat.

Creiem que s’ho han passat molt bé, ara us toca a vosaltres, famílies, preguntar-los-hi!

Adèu!!! 🙂

 Accés a tauletes i dispositius mòbils

21 d’octubre de 2015