L’Ampa dóna la benvinguda al nou curs!

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda a la nostre escola, que ara també és la vostra, i desitjar-vos que gaudiu molt d’aquesta etapa 0 – 3 anys tan meravellosa i especial. Us espera un curs ple d’emocions i nous descobriments cada dia per a petits i grans, i volem que sapigueu que nosaltres estem al vostre costat.

L’AMPA és l’associació, formada per tots aquells pares i mares de la nostra escola, que vulguin formar-ne part.

El nostre objectiu és poder donar suport a la nostra escola en tot allò que pugui necessitar i organitzar diferents activitats perquè la nostre canalla, i també nosaltres pares i mares, puguem sentir nostre el Timbal i així gaudir plegats d’aquesta etapa tan especial al costat dels nostres petits/es.

Entre d’altres coses, realitzem tallers, xerrades informatives, sortides en família i organitzem el carnaval per sortir a la rua. També som els encarregats de preparar i subvencionar la festa de final de curs per tots els nens i nenes. Ens esforcem per donar-li vida a la imatge de l’escola, la nostra estimada geganta Timbaleta, traient-la a passejar i a ballar pels carrers del nostre poble a tots als actes i festes possibles.

Tenim samarretes per a grans i petits amb la seva imatge, i fins i tot tenim reeditat un conte sobre ella i la nostra escola. Podeu trobar unes mostres al suro de l’AMPA que està situat a l’entrada de l’escola i si us interessen, podeu demanar-les a secretaria o a nosaltres directament.

L’AMPA està oberta a tothom i qualsevol  pregunta, suggeriment o comentari que vulgueu aportar serà benvingut! De tots ells surten les millors idees que fan tirar el nostre projecte endavant i donen la raó de ser a l’associació. Per suposat, també estarem encantats de poder comptar amb la vostra col·laboració, formant-hi part activa de la junta i participant de les nostres reunions. Per poder formar part de l’AMPA com a família sòcia, només cal omplir la butlleta d’inscripció que l’escola us va facilitar al mes de Setembre, o bé agafar un exemplar del taulell de l’entrada o  demanar-ne una a secretaria. La quota anual d’aquest curs és de 15€ i es cobrarà durant el primer trimestre de l’any. Aquesta aportació és la que fa possible subvencionar moltes de les activitats que es fan, així que us animem a formar-n’hi part.

Per a qualsevol cosa ens podeu trobar cada dia per les aules, deixant o recollint als nostres fills, o podeu contactar amb nosaltres a través del nostre mail ampatimbal@gmail.com.

Moltes gràcies i benvinguts!