NOVA ESTRUCTURA PER LA NOSTRA ESTIMADA GEGANTA TIMBALETA!!!

Ja fa 12 anys que de la il·lusió d’un equip de persones va néixer la nostre geganta Timbaleta, amb les seves llargues cames de fusta.
Amb la mateixa il·lusió, aquest curs 2015-16, l’AMPA de l’escola vol acomiadar-se tot estrenant-li una nova estructura d’alumini.
Volem donar les gràcies a totes aquelles famílies sòcies que ho han fet possible i especialment a l’ajuda d’en Jordi, en Pere, en Fede i en Xavi, per que sense ells aquest somni no s’hauria pogut fer realitat.
Agrair també a tota la Colla de Gegants de Sant Joan Despí, i als seus amics Jujol i Creació, per voler compartir l’estrena el dia de la Festa de final de curs amb meravellosos balls al son de les gralles.Desitgem de tot cor que els infants de la nostre escola bressol pugin continuar gaudint d’amagar-se sota les faldilles de la seva geganta i pugin seguir acompanyant-la a ballar pels carrers de la nostre ciutat.
Llarga vida a la Timbaleta i a tots els Timbalers!!!
Us deixem una petita mostra fotogràfica del seu “making-off” així com algunes estampes pel record del pas dels gegants “grans” per la nostre escola…
Moltes gràcies a tots i totes, i bon estiu!!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.