Xerrada Cafè de la Classe Blanca

El passat 17 d’Octubre vam tenir un primer contacte entre famílies i educadores desprès d’aquest primer mes de curs.

Vam donar la benvinguda als pares que van venir i vam iniciar la reunió explicant aspectes organitzatius i presentació de personal nou a l’escola. Com la Diana, que ara serà l’educadora de reforç de l’aula i la Sandra que estarà a la classe l’estona del migdia. A continuació vam explicar com havíem viscut l’adaptació des de l’aula i en quin punt es trobava el grup actualment.

Els pares escoltvaven molt atents com nosaltres els hi explicàvem què els infants, a poc a poc, es van acostumant a esperar, acompanyar-los a dormir i deixar-los al seu bressol tot acaronant-los, si ho necessiten, agafar-los a coll sempre que poguem,etc. També van estar molt atents quan la Diana va explicar en que consistia un “Dia a Dia” a l’aula i les possibles propostes de joc qu els hi farem al llarg del curs, com la panera dels tresors, manipulació amb diferents materials naturals, etc.

Va ser una trobada  d’una hora i quart on les famílies van poder verbalitzar com havien vscut aquest primers dies d’escola bressol dels seus petits/es.

Ens va agradar molt compartir aquesta estona amb totes vosaltres, per nosaltres va ser la priemra vegada que feièm una xerrada només amb pares! Visca!

 

Fins la propera!!